Novinky z pivováru

Novinky z pivovaru

Mezi krkovice

 Kdo chce býti zdráv a svěží, každý den v piváč běží, tam pak polkne sviní více a k tomu flák krkovice. Budeme tentokráte podávat krkovici pečenou na Černý svini s houbovým ragú, krkovici grilovanou s vejcem a slaninou s opekama, krkovici kančí pečenou na cibuli, česneku a bylinkách s bršiškama a kedlubnovým zelím či krkovici zauzenou s pikantníma mexickejma fazolema a jalapeňos.

Sýření

Mezi bůčky a slaninu vražte skulinu a doražte na sýrové speciality, protože když na Ondřeje sněží, každý do hostince běží. Budeme podávat sýrový špíz, hermelín s tvarglem ve sladu a Černé svini, nivové hranolky zabalené v šunce či klasickej smažák. Majdy domácí tatarská, brusinková či česneková. Nebo klasika svíce, guláš, žebra, tatarák, kachna, saláti atd.

Mezi burgry

 

Sametové husy

Na svatou Alžbětu pěkně se nametu a k tomu pro samý úspěch na tento významný svátek naší sametové revoluce zopakujeme svatomartinské husy.

Mezi husy

Zmaštěný pusy budete mít od pivovarský husy, protože na svatého Martina pupek nám růst začíná a do plavek až zase za půl roku!

Mezi pupky

Sobota, 2 Listopad, 2019 - Neděle, 3 Listopad, 2019

101. výročí vzniku Československé republiky

Když se slaví republika, vzpomene se Masaryka a do krčem se utíká! My Vám v pivovaru nabídneme dobroty nejvypečenější!

Divočina v pivováru

Milé dámy, když se Vám chlap dívá na kila, tak je to kus debila! Kašlete na něj a přijďte si užít pěknou divočinu v pivováru! Budeme podávat zvěřinovou gulášovku, stejk z jelena sika na jalovci se švestkovou majdou a kroketama, kančí vejpeky na česneku, cibuli a Černé svini se zelím a bršiškama, dančí ragú s houbama a kořenovkou s opekama či zvěřinový burgr.

Mezi zámotky

Chcete si udržet čistou kuchyň? Vyprdněte se na vaření a doražte na nějakou pivovarskou specialitu, tentokráte na závitky!

Svatováclavské hody v pivováru!

Svatý Václav nám vinšuje konec léta a přináší období  neustálé nudle u nosu. Tak se přijdťe ohřát do pivováru a začít nabírat tepelné ochranné tukové polštáře.

Mezi guláše

Na svatého Matouše, každý si rád zakouše. Tentokráte si pokoušeme gulášky, a to vepřový debrecínský z krkovičky s klobáskou, hovězí tradiční pivovarský z kližky či zvěřinový kančí se smaženou cibulkou. Klasika svíce, tatarák, šnycl, smažka, fógl, vejpeky, kachna, saláti či flák krkovice. Na čepu naše desina, witbier Bílá svině a především medicinelní Černá svině! 

VYKULENÍ 2019 již tuto sobotu

Plakát letošního VYKULENÍ 2019 ZDE.
 

Políčkování

Kdo si bříško hýčká, ten papá jen líčka. Nabídneme Vám líčka hovězí na červneém víně s kořenovkou s opekačkama, líčka vepřová na cibuli, česneku a Černé svini s bílým zelím se slaninkou a B.K. či líčka telecí ve smetanové majdě s bílým vínem a tymiánem s H.K. Klasika svíce, guláš, žebra, vejpeky, smažka, šnycl, saláti, flák krkovice, tatarák atd.

Prázdniny v pivováru

Místo přeplněných pláží muži do sebe radši piva háží. A k tomu si můžete udělat dovolenou v pivováru! Nabídneme Vám gazpacho s toustem, rybí polévku se zeleninou, pljeskavici s ajvarem, kajmakem a bagetkou, kuřecí souvlaki s tzatzikama a hranolema, rybí talíř, jehněčí kýta na šoltský způsob pečená na bramborách a zelenině či klasika svíce, vejpeky, fógl, guláš, kachna, smažka, šnycl, žebra apod.

Játra, játra, játra...

 Kdo po dobré krmi pátrá, nechť vyrazí do piváče na játra! Nabídneme Vám grilovaná telecí jatýrka na cibulce, portském víně s grilovaným jablíčkem a brkroketama, kachní játra zapečená v listovém těstě se zelným salátem, smažená krůtí játra se švestkama, slaninou a brgratinkama či tresčí játra s cibulkou a pečivem.

Mezi kozy

Na svatého Vavřince, přijdou panny o věnce a my oslavíme svátek patrona kuchařů prsními specialitami!

Tchýně a uzený, nejlepší studený!

Potíli se Dominik, vyrazíme na jazyk, nejlépe uzený! Tento víkend se totiž ponese v duchu uzeného. Vyudíme Vám kachní prso s mixem salátů, jazyk se švestkovou majdou a kroketama, smažku s fritama či žebra s kyselýma pochutinama. Pivovarská klasika fógl, svíce, guláš, vejpeky, šnycl, saláty, tatarák, krkovice, kachna, smažák či klasická pečená žebra.

Roštěnkovaná

Spiderman to měl ještě dobrý. Kousnul ho pavouk a začal lézt po stěnách.... Mě kousnul komár a od těch dob nasávám :). Taky to máte tak? Tak přijďte nasávat do pivováru a my Vám k tomu nabídneme pěkný roštěnky!

Medění

Ani trubci nezahálejí, ale organizují výrobu medu. My také nezahálíme a připravujeme Vám speciality na medu!

Bramboráky pro malý nosy i pro rypáky

 Když dne ubývá, žížeň přibývá, tak hurá do piváče na cmundu.

Nudlobraní

Na světový den polibku smočíme pysky ve škopku. A k tomu si dáme typicky letní lehké nudle! Nabídneme Vám pappardelle s kuřecím masem, cherry rajčátkama, olivama a bazalkovým pestem nebo tagliatelle s panenkou, houbama, rajčatama a parmezánem či noky s lososem, listovým špenátem, smetanou, česnekem a parmezánem a také špagety s parmskou šunkou, sušenýma rajčátkama, rukolou a parmezánem.

Mezi ryby

Červnové větříky značí plné pupíky! Tentokráte Vás zaplavíme rybama! Začneme bujabézou a dále nabídneme kapří lupínky s kmínem, lososa na čerstvém kopru, tuňáka s teriyaki majdou, mahi mahi s avokádovým krémem a chřestem, butterfish s česnekovým máslem či celou pražmu plněnou bylinkama. Jinak pivovarská klasika šnycl, fógl, žebra, tatarák, svíce, guláš, saláty apod.

Šnyclování

Světový den házené nejlépe oslavíme tím, že do sebe naházíme nějaké ty řízky a pětipiva. Řízky se budou podávat z panenky v sezamové strouhance a mačkanejma, z králičího vykoštěného stehna s těstovinovým salátem se zeleninou a zakysankou či klasický šnycl z kotlety na třista a s bramborovým salátem.

Stejky

Na svatého Víta, žížeň ve vzduchu lítá, tak přileťte do piváče na flákotu a sedmipivo! Připravíme Vám rumpsteak na barevném pepři, flákotu krkovice se slaninkou a volským vokem či krůtí steak na šalvěji. Pivovarská klasika fógl, svíce, guláš, žebra, tatarák, smažka, šnycl, saláty atd.

Saláti

Komu se nelení, tomu se zelení, tak hurá do pivováru na saláty!

Mezi stehny

Když v červnu hřímá, v hospodě je príma. Tak se k nám přijďte schovat mezi stehna! Nabídneme vám kuřecí stehno nadívané žemlovou nádivkou s bylinkama a slaninou, králičí stehno na smetaně s H.K., bažantí stehno na slanině a divokém koření s mačkanejma či kachní stehno na kmíně se zelím a variací knedlounů. Klasika guláš, tatarák, fógl, vejpeky, smažka, šnycl, salát či flák krkovice.

VYSMOLENÍ 2019

Vrchol jarní pivovarské sezony již v sobotu!
 

Krůtobraní

Když máj vláhy nedá, v hospodě se sedá. Tak neváhejte a do pivováru se vydejte. Budeme podávat krůtí speciality. Nabídneme Vám krůtí vinnou klobásu s brsalátem, stejk z krocana marinovaný v šalvěji a česneku s pečokama, krůtí roládu se staročeskou lepenicí či pečený horní stehno z krocana na Černé svini s cibulí, česnekem a bršiškama.

V máji je v pivováru jako v ráji

Na Floriána pije se do rána! A k tomu budou speciality na pivu. Nabídneme Vám přední vepřový kolínko na Černé svini s mačkanejma, hovězí žebro pečené na sladině s brkaší, krůtí pivovarský perkelt vycpaný Vydrou s haluškama či domácí špekáčky na Černé svini s pečivem. Klasika vejpečky, flák krkovice, guláš, fógl, salát, kachna, svíce, smažka, žebra, šnycl či tatarák.

Otřelé i panice nejvíce vzpruží krkovice

V dubnu - ještě nehubnu a vypečená krkovice znamená o pivo více! Nabídneme Vám krkovičku z jelena na bílém víně s tymiánem a smetanou s karlovarským knedlem, kančí krkovičku pečenou na Černé svini s cibulí, česnekem a bejby karotkou s mačkanejma či grilovanou krkovičku z vepře marinovanou v rozmarýnu a česneku s pikantními mexickými fazolkami, cibulí a slaninkou.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate