Novinky z pivováru

Novinky z pivovaru

Prázdniny v pivováru

Místo přeplněných pláží muži do sebe radši piva háží. A k tomu si můžete udělat dovolenou v pivováru! Nabídneme Vám gazpacho s toustem, rybí polévku se zeleninou, pljeskavici s ajvarem, kajmakem a bagetkou, kuřecí souvlaki s tzatzikama a hranolema, rybí talíř, jehněčí kýta na šoltský způsob pečená na bramborách a zelenině či klasika svíce, vejpeky, fógl, guláš, kachna, smažka, šnycl, žebra apod.

Játra, játra, játra...

 Kdo po dobré krmi pátrá, nechť vyrazí do piváče na játra! Nabídneme Vám grilovaná telecí jatýrka na cibulce, portském víně s grilovaným jablíčkem a brkroketama, kachní játra zapečená v listovém těstě se zelným salátem, smažená krůtí játra se švestkama, slaninou a brgratinkama či tresčí játra s cibulkou a pečivem.

Mezi kozy

Na svatého Vavřince, přijdou panny o věnce a my oslavíme svátek patrona kuchařů prsními specialitami!

Tchýně a uzený, nejlepší studený!

Potíli se Dominik, vyrazíme na jazyk, nejlépe uzený! Tento víkend se totiž ponese v duchu uzeného. Vyudíme Vám kachní prso s mixem salátů, jazyk se švestkovou majdou a kroketama, smažku s fritama či žebra s kyselýma pochutinama. Pivovarská klasika fógl, svíce, guláš, vejpeky, šnycl, saláty, tatarák, krkovice, kachna, smažák či klasická pečená žebra.

Roštěnkovaná

Spiderman to měl ještě dobrý. Kousnul ho pavouk a začal lézt po stěnách.... Mě kousnul komár a od těch dob nasávám :). Taky to máte tak? Tak přijďte nasávat do pivováru a my Vám k tomu nabídneme pěkný roštěnky!

Medění

Ani trubci nezahálejí, ale organizují výrobu medu. My také nezahálíme a připravujeme Vám speciality na medu!

Bramboráky pro malý nosy i pro rypáky

 Když dne ubývá, žížeň přibývá, tak hurá do piváče na cmundu.

Nudlobraní

Na světový den polibku smočíme pysky ve škopku. A k tomu si dáme typicky letní lehké nudle! Nabídneme Vám pappardelle s kuřecím masem, cherry rajčátkama, olivama a bazalkovým pestem nebo tagliatelle s panenkou, houbama, rajčatama a parmezánem či noky s lososem, listovým špenátem, smetanou, česnekem a parmezánem a také špagety s parmskou šunkou, sušenýma rajčátkama, rukolou a parmezánem.

Mezi ryby

Červnové větříky značí plné pupíky! Tentokráte Vás zaplavíme rybama! Začneme bujabézou a dále nabídneme kapří lupínky s kmínem, lososa na čerstvém kopru, tuňáka s teriyaki majdou, mahi mahi s avokádovým krémem a chřestem, butterfish s česnekovým máslem či celou pražmu plněnou bylinkama. Jinak pivovarská klasika šnycl, fógl, žebra, tatarák, svíce, guláš, saláty apod.

Šnyclování

Světový den házené nejlépe oslavíme tím, že do sebe naházíme nějaké ty řízky a pětipiva. Řízky se budou podávat z panenky v sezamové strouhance a mačkanejma, z králičího vykoštěného stehna s těstovinovým salátem se zeleninou a zakysankou či klasický šnycl z kotlety na třista a s bramborovým salátem.

Stejky

Na svatého Víta, žížeň ve vzduchu lítá, tak přileťte do piváče na flákotu a sedmipivo! Připravíme Vám rumpsteak na barevném pepři, flákotu krkovice se slaninkou a volským vokem či krůtí steak na šalvěji. Pivovarská klasika fógl, svíce, guláš, žebra, tatarák, smažka, šnycl, saláty atd.

Saláti

Komu se nelení, tomu se zelení, tak hurá do pivováru na saláty!

Mezi stehny

Když v červnu hřímá, v hospodě je príma. Tak se k nám přijďte schovat mezi stehna! Nabídneme vám kuřecí stehno nadívané žemlovou nádivkou s bylinkama a slaninou, králičí stehno na smetaně s H.K., bažantí stehno na slanině a divokém koření s mačkanejma či kachní stehno na kmíně se zelím a variací knedlounů. Klasika guláš, tatarák, fógl, vejpeky, smažka, šnycl, salát či flák krkovice.

VYSMOLENÍ 2019

Vrchol jarní pivovarské sezony již v sobotu!
 

Krůtobraní

Když máj vláhy nedá, v hospodě se sedá. Tak neváhejte a do pivováru se vydejte. Budeme podávat krůtí speciality. Nabídneme Vám krůtí vinnou klobásu s brsalátem, stejk z krocana marinovaný v šalvěji a česneku s pečokama, krůtí roládu se staročeskou lepenicí či pečený horní stehno z krocana na Černé svini s cibulí, česnekem a bršiškama.

V máji je v pivováru jako v ráji

Na Floriána pije se do rána! A k tomu budou speciality na pivu. Nabídneme Vám přední vepřový kolínko na Černé svini s mačkanejma, hovězí žebro pečené na sladině s brkaší, krůtí pivovarský perkelt vycpaný Vydrou s haluškama či domácí špekáčky na Černé svini s pečivem. Klasika vejpečky, flák krkovice, guláš, fógl, salát, kachna, svíce, smažka, žebra, šnycl či tatarák.

Otřelé i panice nejvíce vzpruží krkovice

V dubnu - ještě nehubnu a vypečená krkovice znamená o pivo více! Nabídneme Vám krkovičku z jelena na bílém víně s tymiánem a smetanou s karlovarským knedlem, kančí krkovičku pečenou na Černé svini s cibulí, česnekem a bejby karotkou s mačkanejma či grilovanou krkovičku z vepře marinovanou v rozmarýnu a česneku s pikantními mexickými fazolkami, cibulí a slaninkou.

Velikonoce v pivováru

Prší-li o velikonočním Hodu, nevynechám jedinou hospodu. Tak přibrzděte na sváteční speciality v pivováru!

Kachny, kachny, kachny...

Kachna dobře pečená je lepší nežli žena svlečená, tak hurá do piváče. Budeme servírovat kachnu pečenou na kmíně s variací knedlounů a se zelím, kachnu na hruškách se smetanovými špeclemi, kachní jatýrka z grilu či salát s kachním poprsím! Klasika španěláček, guláš, svíce, žebra, vejpeky, tatarák, šnycl, smažka či roštěnka.

Panenský víkend anóbrž to nejlepčejší z vepře

Světový den zdraví s Černou sviní se slaví, tak přijďte do zájezdního hostince a pokusíme se vypít pivovár! Podávat se budou panenky a to medajle se smetanovou hříbkovou majdou nebo po čínsku s bambusovými výhonky, pórkem, kapií a Jídášovým uchem či smažené v trojobalu a také plněné sušenými rajčátky s modrým sýrem a bazalkou.

Bůůůčkobraní

K figuře do plavek máte jen krůček, jíte-li v piváči pečený bůček. Bude se servírovat pečená bůčková roláda s mačkanejma a okurkovým salátem, uzený bůček se švestkovou majdou a bršiškama, lehce pikantní grilované plátky bůčku s bylinkami a brkroketama či oblíbené vejpečky s brknedlema a špenátem. Klasika fógl, svíce, guláš, tatarák, žebra, smažka, šnycl, saláti, roštěnka či kachna.

Sýření

V den Horské služby splníme vaše tužby! Budeme totiž podávat sýrové speciality. Nabídneme Vám hermelín plněný syrečkem obalený v ječném sladu, salát s ovčím sýrem a brusinkami, halloumi z grilu s bazalkočesenkovým přelivem či tradiční smažák. Pro odpůrce sýření svíce, guláš, žebra, tatarák, kachna, fógl, šnycl, vejpeky či flák krkovice s fazolkama.

18. Výročí černokosteleckého pivováru

V sobotu 16. března oslavíme již osmnácté výročí černokosteleckého pivováru. Přijďte se podívat na den otevřených dveří a spuštěných strojů. Na čepu bude náš ležák Vycpaná vydra, tmavý speciál Černá svině a výroční vídeňský speciál Míla!

Mezi ryby

Na svatou Františku, povolím pásek na bříšku! Budou se totiž podávat rybičky a to pstruh naložený v čerstvých bylinkách, štika v holandské majdě, candát s citrónovým máslem a drcenou solí, kapr v trojobalu či kapří čipsy. Přílohami budiž opekačky s cibulkou a slaninou, V. B.  s kudrnkou či pečoky. Nebo pivovarská klasika z býka nebo z čuníka. Ryby utopíme v Černé svini nebo Vycpané vydře.

Pro tintítka i svalovce v pivováru kus ovce

Světový den divoké přírody slavíme tím, že nevylezeme z hospody, protože se bude podávat to nejlepší z ovečkinů. Nabídneme Vám konfitované zadní koleno na kořenovce s červeným vínem a dýňovým pyré, pečenou kýtu na cibuli, česneku a rozmarýnu s listovým špenátem a bršiškama či jehněčí biftečky s mačkanema a jarní cibulkou.

Ušatý víkend

Na svatýho Matěje, každý se rád naleje, tak ani v piváči nebudeme vyčuhovat a budeme se řídit tradičními pranostikami.

Zabíjačkové hody v pivováru

Jak hlásával slovutný František Ondřej Poupě: Pšenici na koláče, ječmen na pivo, oves pro koně a vepře pro člověka! Tak se těšte na zabíjačku v pivováru. Bude se podávat zabíjačkový guláš s H.K., vejpečky s B.K., žebra s křenem a hořčicí, jiterničky se zelím, V.B. a vejmrdou, prejt se zelím s cibulkou a V.B., ovárek s hořčicí či vepřová játra na grilu s domácí tatarkou a fritama.

Staročeské speciality

 Staročeská ctnost, že vítán v pivováru host a k tomu krmě dost. Nabídneme Vám tentokráte staročeské speciality jako uzený hovězí jazyk načerno se škvarkovejma plackama, divočáka se šípkovou a karlovarským knedlem, pstruha namodro s bramborem či klasika svíce, guláš, fógl, smažka, šnycl, vejpečky, kachna, tatarák, stejk či saláty.

Špízování

Na světový den mokřadů neskončíme o hladu, protože budeme v pivováru špízovat! Budou se podávat špízy vepřový z krkovičky s červenou cibulí, paprikou a slaninkou, kuřecí ze stehenců s cibulkou, klobáskou a paprikou či sýrový z eidamu, hermoše a uzeného sýra s cibulí. Klasika svíce, guláš, fógl, vejpeky, kachna, flank, smažka, šnycl, tatarák a saláty.

Placatění v piváči

Radí svatý Timotej, v pivovaru se namotej! Jako základ poslouží tentokráte placky.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate