Otřelé i panice nejvíce vzpruží krkovice

V dubnu - ještě nehubnu a vypečená krkovice znamená o pivo více! Nabídneme Vám krkovičku z jelena na bílém víně s tymiánem a smetanou s karlovarským knedlem, kančí krkovičku pečenou na Černé svini s cibulí, česnekem a bejby karotkou s mačkanejma či grilovanou krkovičku z vepře marinovanou v rozmarýnu a česneku s pikantními mexickými fazolkami, cibulí a slaninkou. Samozřejmě pivovarská klasika guláš, svíce, fógl, žebra, saláty, kachna, tatarák, šnycl, smažka atd. Na čepu naše Vycpaná vydra, Černá svině a speciál Míla! A jak říkal klasik: "Plány vegetariánů zhatí, naši vepři boubelatí"!
 

Přátelství je důležité. Nejen mezi lidmi, ale také mezi pivovary! Tři historické pivovary toho mají mnoho společného a proto není divu, že je pojí opravdové přátelství. Dalešice, Kostelec nad Č. Lesy i Lobeč mají dlouhou tradici. Jsou kulturním dědictvím jako památky, mají se však čile k světu. Přitom povstaly z popela rukou nadšenců teprve nedávno. V pátek 26.4.2019 od 16 hodin vás zveme do Parostrojního pivovaru v Lobči u Mšena na přátelské setkání s lidmi, kteří stojí za těmito příběhy. Povídat a promítat budou architekt Marek Tichý z Dalešic, pivovarníci Milan Starec a Tomáš Vodochodský z Kostelce i architekt Pavel Prouza z Lobče. Následovat bude společná večerní prohlídka pivovaru. Krom pivovarské kuchyně ve staré varně narazíme také pivo z Dalešic i Kostelce. Vstupné dobrovolné, je však nutná předchozí rezervace (na mail: info@lobec.cz). Ubytování je možné domluvit přímo v pivovaru, po naplnění kapacity doporučíme další možnosti v Lobči.

 
 
VYSMOLENÍ 2019
Při nedávné degustaci svrchňáčů v Cobolisu nás napadlo, že by mohli bratři Paloušové navařit nějaký společný projekt a představit ho na letošním černokosteleckém VYSMOLENÍ. Stalo se! Na Velký pátek velký Pavel ráno v Cobolisu vystřel, bratr Martin mu dovezl nějaký Volty a narodilo se 13% ESB. Budeme mu říkat PADALE - Palouš Double Ale a sládci si jej slavnostně narazí na VYSMOLENÍ. To musíte zkusit!
Aktuální plakát VYSMOLENÍ ZDE
Letos budete mít možnost ochutnat z naší produkce tato piva: 10% DEŠŤOVKA žížnivka světlé výčepní; 11% JIRKA světlý jednosladový sváteční ležák; 12% VYCPANÁ VYDRA světlý ležák; 13% ČERNÁ SVINĚ tmavé speciální medicinelní pivo; 14% ŽITOVEC spodně kvašený žitný speciál (tentokráte silnější než obvykle); 14% NOBACK spodně kvašený speciál s přídavkem chmelů Amarillo a Cascade
Speciálně a svrchně pouze pro letošní VYSMOLEMÍ 
12% MášALE od Davida Máši z jeho pivovaru v Řevničově; 13% PADALE od Pavla a Martina Paloušových ESB vařeno v Cobolisu Ládví (Palouš Double Ale)
 
 
 
Přijde chlápek do knihovny.
"Máte nějaké knížky o paranoie?"
"Jsou hned za Vámi."
 
 
více jedině na www.pivovarkostelec.cz nebo www.facebook.com/pivovarkostelec
 
 
 
 

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate