Mezi kozy
Na svatého Vavřince, přijdou panny o věnce a my oslavíme svátek patrona kuchařů prsními specialitami! Ukuchtíme Vám bažantí prso na slanince, cibuli, divokém koření a červeném vínu s špekovejma knedlema s červeným zelím s malinama, kachní poprsí na pomerančové šťávě a zeleném pepři s brkroketkama, krůtí prs špikovaný kořenovkou s česnekem a slaninou na lůžku z listovýho špenátu s mačkanejma či kuřecí poprsí v bramborovým těstíčku. Pivovarská klasika svíce, guláš, fógl, žebra, smažka, salát, vejpečky, šnycl, flák krkovice či pivovarská bašta. Na čepu naše Vycpaná vydra, Černá svině nebo desina Pochodoběžec.
Říká se, že když pijete pivo po osmnácté hodině, že přiberete. Nicméně naši pivovarští vědci zjistili, že pivo vůbec netuší, kolik je hodin...