Novinky z pivováru

Novinky z pivovaru

Mezi sýry

 Když se v červnu parna dostaví, tak se kde kdo Černý svini postaví. A abyste jich zvládli co nejvíce, tak Vás zasýrujeme! Nabídneme Vám tatarák z loštických tvarůžků, hermoš osmahlý v černosladové směsi, klasický smažený ajdam, osmahlý nivový kulky či sýrový talíř ze všech specialit. Pivovarská klasika tatarák, guláš, fógl, svíce, vejpeky, šnycl, žebra či kachna.

Dobroty z grilu

O svatém Barnabáši utíkáme do hospody až se práší! Budeme totiž podávat speciality z grilu. Těšte se na grilovaná telecí játra s mačkaným bramborem a glazovanými žampiony či hovězí steak s gratinkama či stejk z kance s brkroketama a švestkovou majdou. Pivovarská klasika tatarák, guláš, fógl, svíčková, vejpečky, šnycl, žebra, kachna, smažka či saláti.
 
 

VYSMOLENÍ již zítra!

Černokostelecké VYSMOLENÍ již zítra 21/5/2022.

Mezi kozy

Nedělejte tlaky a přijďte na pivo taky, neboť budeme slavit Světový den hypertenze, tak se podíváme tentokráte mezi kozy! Nabídneme Vám krůtí prso špikované slaninou a kořenovkou s gratinkami, smažené kuřecí prso plněné šunkou a sýrem s brkaší či grilované husí prso se smetanovým kroupotem. Klasika tatarák, guláš, svíce, fógl, žebra, šnycl, vejpeky, saláti, husa či smažka.

Panenky pro tlustý i pro tenký

 Na svatýho Standu naleju do sebe dvandu a k tomu si vychutnáme panenky. Budeme podávat vepřovou panenku sous vide se silnou omáčkou demi glass s liškami a opekačkama, nudličky z vepřové panenky s papričkou jalapeňos, koriandrem, cibulkou a brhranolema či medajle z paneny v pivním těstíčku s dýňovo-bramborovým pyré. Klasika tatarák, svíce, fógl, záhorácký závitek, guláš, kachna, smažák, saláti a pivní dort.

Mezi žebra

 Bude první máj, ten piva čas, do výčepu táhne tě to zas a tentokráte budeme zapíjet žebra! Chystáme pro Vás grilovaná vepřová žebra potíraná barbecue majdou s česnekovou bagetou a salátem coleslaw či uzená žebra s kysaným zelím a domácíma bramboráčkama nebo snad grilovaný vepřový kotlet na třista s držátkem se směsí z husích jater, zeleniny a mandlových lupínků.

Nevinně vinné slavnosti k veselí a radosti

 Sobota, 23 Duben, 2022 (Celý den) - Neděle, 24 Duben, 2022 (Celý den)

VELIKONOCE v pivováru

 Na Bílou sobotu, nepřipustím suchotu a v pivováru řádně zapiju nějakou tu dobrotu! Budeme tentokráte podávati ty nejlepší velikonoční ňamky jako pečené králičí stehno s plátkem bůčku s mačkanejma, jehněčí biftečky z grilu s glazovanou bejby karotkou a brgratinkama či husí roládu podávanou na haluškách s bryndzou, smetanou a medvědím česnekem.

Mezi krkovičky

 V dubnu ještě rozhodně nezhubnu, protože se nacpu krkovičkama v pivováru. Bude se podávat flák vepřové krkovice z grilu se švestkovou omáčkou a brgratinkama, kančí krkovička připravená sous wide s máselnou brkaší a zkaramelizovanou mrkví a tymiánem či pečená vepřová krkovice na jablkách a zázvoru s bršiškama a kedlubnovým zelím.

Bramboráky!

 Cena hejtmanky Středočeského kraje putuje do Černokosteleckého pivováru! Děkujeme všem za podporu a přijďte se podívat do Národního muzea pivovarnictví! Dej Bůh štěstí!
https://fb.watch/c3V7B7d4sD/

Mezi burgry

O svatém Kvirinu, už je teplo i ve stínu, tak polkneme nejednu desinu! Tentokráte si jako základ střihneme burgry! Bude se nabízet burgr hovězí s ledovým salátem, rajčaty, okurkou, slaninkou, čedarem, cibulí, pikantní majonézou a brhranolema či burgr z jelena s ledovým salátem, rajčátky, okurkou, brusinkovou majdou a brhranolema nebo snad trhaná vepřová krkovice v bulce se salátem coleslaw a BBQ majdou s brhranolema.

21. výročí černokosteleckého pivováru

21. výročí černokosteleckého pivováru už zítra! Hospoda otevřená od 10:00, první exkurze od 11:00 a poté podle zájmu minimálně jednou za hodinu! Těšte se na spoustu strojů a piva.

Komu se nelení, tomu se hovězí!

Na svarýho Řehoře, ženská s chlapem nevoře, tak alou do hospody! Budeme podávat hovězí flank steak s marinovaným lilkem, cuketou a paprikou z grilu s opekajdama či filet grilované hovězí roštěné se smaženou cibulkou a brhranolema nebo snad hovězí líčka na červeným víně a kořenovce s brkaší a také maďarský guláš z kližky s domácíma bramboráčkama.

Zabíjačka v pivováru

 Je-li mráz na svatého Gabriele, tvářím se vesele a do hospody spěchám směle! Bude totiž zabíjačka a zapíjačka! Podávat budeme zabíjačkový guláš z jatýrek a ledvinek zahuštěný mozečkem s H.K., opečenou jitrničku či jelítko s V.B. a kysaným zelím, světlý a tmavý prejt se škvarkovou lepenicí, ovar s vejmrdou, vejpečky s bršiškama a bílým zelím či grilovanou krkovičku!

Myslivci zas běsní, že podáváme dobroty lesní

Únorová voda - pro ledviny škoda! Ano - pijte pivo, je zdravé, je vysmáté a pomáháte našemu zemědělství :). A k pivu tentokráte bude zvěřina! Nabídneme Vám kančí ragú na červeném víně a kořenovce s brkroketama či jelení medajle na jalovci se švestkovou majdou a Černou sviní s domácíma bramboráčkama nebo snad páreček žemlovou nádivkou nadívaných křepelek se zámeckými bramborami.

Každý gurmán pátrá, kde se grilujou játra!

 O svatém Řehoři kdekdo se rád zboří! A aby Vám ta naše piva lépe klouzala do krku, tak se tentokráte můžete posilnit jatýrkama.

Šnyclománie

Svatá Dorota - řízků forota. Ano, trochu si o víkendu zasmažíme. Můžete se těšit na řízek z roštěné smažený v trojobalu a potřený česnekem a nebo řízek z panenky v sezamové strouhance či řízek z vykostěných kuřecích stehen v pivním těstíčku nebo snad řízek z vepřové pečeně v trojobalu. Pivovarská klasika guláš, tatarák, svíce, fógl, žebra, vejpeky, kachna saláti či smažka.

Ušatý víkend

 Ve dnes jas, v noci mráz, do hospody půjdu zas a tentokráte na kluky ušatý! Nabídneme Vám králičí kaldoun, králičí stehýnko na rozmarýnu s mačkanejma s cibulkou, králičí šnycl naruby s brkaší a pivovarskou čalamádou či snad králičí stehno na česneku, slanině a cibuli s bršpeclema a listovým špenátem.

Na svatého Marcela, pustím piva do těla!

 V lednu do hospody sednu a po Černé svini se již nezvednu! K tomu Vám nabídneme gulášek z vepřových líček s domácími bramboráčky, hovězí líčka na červeném víně s kořenovkou a brkaší či husí roládu s žemlovou nádivkou s jatýrky a sušenými švestkami se smetanovými špeclemi. Klasika svíce, fógl, vejpeky, šnycl, smažka, žebra, vídeňská, saláti a pivní dort!

Novoroční flákance

 O svatém Baziliši pozvedneme piva číši ať z nás radost pěkně čiší a k tomu se zahryzneme do flákoty masa! Nabídneme Vám hovězí biftek z pravé svíčkové, flák krkovice či vykostěný stehenní kuřecí stejk! Klasika kachna, žebra, guláš, svíčková, ptáček španěláček, tatarák, vejpeky, šnycl, smažák či saláty!

Na Nový rok do hospody jen na skok!

O Silvestru bude v pivováru otevřeno od 11:00 dopoledne přes půlnoc podle potřeby. Na Nový rok pak od 12:00 do 23:00. Od pátku do neděle Vám nabídneme hovězí líčka na červeném víně a kořenovce s brkaší, husu na kmíně s variací knedlounů a s červeným zelím či vepřová líčka v cibulovopaprikový majdě s bramboráčkama. Klasika svíce, fógl, vejpeky, tatarák, žebra, šnycl, smažák či saláti.

Otvírací doba přes svátky

21/12-23/12: 11:00-22:00
24/12: zavřeno
25/12-30/12: 11:00-23:00
31/12: 11:00-01:00

Adventní prasárny

 Blíží se doba plných pupíků, tak je třeba si pořádně potrénovat bříška! Stavte se na vepřovou krkovici pečenou na česneku, cibuli a Černé svini se zkaramelizovanou karotkou a mačkanejma či guláš z vepřových líček sypaný křenem s H.K. nebo snad flák vepřový krkovice z grilu se smetanovým houbovým ragú s tymiánem a opekačkama.

Soutěž o cenu hejtmanky Středočeského kraje!

Vážení přátelé černokosteleckého pivováru! Kvůli machinacím s hlasy bylo hlasování o Cenu hejtmanky spuštěno znovu, tak prosíme o trpělivost a opětovné hlasování do pátku 10. prosince, děkujeme.

Mikulášské speciality

 O svaté Barboře se opilci válej v pivováru po dvoře, tak neváhejte a přidejte se. Budeme podávat mikulášské speciality, a to Peklovské žebírko s pikantní zeleninovou směsí, volským vokem a kroketami či andělskou husí roládu plněnou žemlovou nádivkou s kaštany se šťouhchačkama.

Černokostelecký pivovár nominován na cenu hejtmanky Středoč. kraje

 

Mezi závitky

 Mezinárodní den nekupování ničeho oslavme, že pěkně nakoupíme v pivováru :).

Mezi panenky

 Na světový den pozdravů zajděte na skvělou potravu! Budeme podávati panenku plněnou parmskou šunkou a sušenými rajčaty s brkroketama či medajle z panenky smažené v sezamové strouhance s parmazánem a brkaší nebo snad nudličky z panenky s cuketou, marinovaným lilkem s červenou cibulí, česnekem a brhrnolema. Klasika husa, kachna, roštěnka, svíce, guláš, žebra, tatarák, fógl, šnycl, smažka, vejpeky, saláti a pivní dort.

Výročí Sametové revoluce v pivováru!

 Výročí Sametové revoluce si v pivováru připomeneme slavnostní krmí a tím nejlepším pivem! Nabídneme Vám krůtí prso z grilu podávané s fazolkami na domácí slanině s opekačkama, vepřovou krkovici z grilu s tmavou pepřovou majdou a brgratinkama se sýrem či čtvrtku husy pečené na kmíně s variací knedloušů a zelí!

Svatomartinské husy!

 Od 10.11.2021 si můžete v černokosteleckém pivováru objednávat husy pro Vaše mastný pusy! V prodeji též svatomartinský ležák čili odmašťovadlo po svatomartinské husičce.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate