Novinky z pivováru

Novinky z pivovaru

Mezi rolády

 Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí, ten kdo má však pod čepicí, v pivováru nakoupí! Tentokráte Vám nabídneme nejenom točené pivo, ale i zatočené maso.

Mezi koleny

 Víte jak se nazývá užvaněná uzenina? No přece klábosa! Tak zbytečně doma nekláboste a přijďte na kolínko do pivováru! Připravujeme pro Vás dlouho tažené jehněčí koleno na rozmarýnu, tymiánu a česneku s listovým špenátem a mačkanejma či vepřové přední kolínko pečené na pivu podávané na prkýnku s kyselýma pochutinama, hořčicí a chleboušem.

Jelene, jelene dáme rundu zelené

 Když je v srpnu ráno hodně rosy, lezou do piv často vosy, tak raději zalezeme na vejčep! Budeme tentokráte podávat dobroty z paroháčů! Jednak jelení kýtu sous-vide s malinovými lístky, divokým kořením a bramborovodýňovým pyré nebo jelení krk pečený na cibuli, rozmarýnu a česneku s pečenými grenalle na slanině či jelení guláš podávaný s domácími bramboráčky.

Mezi ovečky

 Výročí invaze vojsk Varšavské smlouvy do České kotliny si připomeneme invazí do hostinského zařízení.

Mezi ušáky

 Když má svátek Hana, kocovina bývá z rána. Tak až si přijdete naložit nějakou tu vydru či svini do hlav, nezapomeňte na ty kluky ušatý, ano budeme podávat speciality z králíků.

Mezi steaky

 Lidské tělo si některé látky neumí vytvořit samo, a proto je musíme pravidelně doplňovat. Například alkohol nebo steaky a máte štěstí, že nás máte. My se o to postaráme. Steaky Vám nabídneme hovězí z mladého bejčka s pepřovou majdou, krůtí s bylinkovým máslem či vepřovou krkovici se sázeným vejcem. Klasika tatarák, kachna, svíce, žebra, guláš, fógl, saláti, vejpeky, šnycl či smažka.

Mezi líčka

Na svatého Ignáce bude v knajpě legrace, tak neváhejte si smočit sosáček a trochu si užít dobré krmě. Budeme podávat hovězí líčka na červeném víně s kořenovkou a opekačkama, vepřová líčka pečená na Černé svini, česneku a bylinkách s bršiškama a špenátem či konfitovaná vepřová líčka na zázvoru a medu s bramborovo-cuketovými placičkami z grilu.

Řízkobraní

 Když slunko peče, tak do nás dobře pivo teče! Věřte starým pranostikám a přijďte se trochu zapivnit, k čemuž Vám nabídneme řízánky. Třebas věpřový z kotlety bez kosti s domácím brsalátem, XXXL šnycl jak sloní ucho, králičí řízek naruby s brkaší a domácí čalamádou či kuřecí gordon blue plněný sýrem a šunkou s brhranolema.

Kachny, kachny

 Již zítra 10. července od 13:00 na stanici NOVA se ukáže ve vší kráse černokostelcký pivovár a naše pivovarské muzeum v pořadu Loskuták na výletě. Nezapomeňte se dívat!
 

Mezi krůty

 Blíží se nám Mezinárodní den proti zapomínání, tak si nastavte budíka, abyste nezapomněli zajít do hospody!

Mezi roštěnky

Prší-li na Ladislava, z hospody pak bolí hlava. Ale my se kocoviny nebojíme a v pivováru se zdatně napojíme! Jako základ se budou tentokráte podávat roštěnky, a to filet z grilu se smaženou sibulkou a brhranolema, anglický roastbeef s V.B. a domácí tatarkou či ptáček španěláček. Pivovarská klasika tatarák, kachna, svíce, žebra, guláš, kuřecí medajle na salátu, vejpečky, šnycl či smažka.

Mezi saláty

 Zájezdní hostinec černokosteleckého pivováru přijme do svých řad číšníka s praxí a pomocnou sílu do kuchyně. Informace na telefonu 774533672 či na spravce@pivovarkostelec.cz

Mezi panenky

 Na svatou Toničku přineste si z pivováru opičku! Nabídneme Vám k tomu špalek panenky plněný variací sýrů, mandlemi a listovým špenátem s hranolema či panenskou směs s kukuřičkama, okurčičkama, pórčíčkem a cibuličkou s rýží. Klasika roštěnka z grilu, tatarák, kachna, svíce, fógl, žebra, guláš, medajle kuřecí se salátem, uzený losos, vejpeky, šnycl či smažka.

Zájezdní hostinec černokosteleckého pivováru přijme číšníka!

Zájezdní hostinec černokosteleckého pivováru přijme do svých řad číšníka s praxí. Informace na telefonu 774533672 či na spravce@pivovarkostelec.cz

 

 

 

Jelene, jelene dáme rundu zelené

 První víkend, kdy můžeme do hospod! Slyšíte to? První víkend, kdy můžeme do hospod! Hospoda je takové historické kulturní zařízení, kde docházelo ke spolkové činnosti za přispění piva a dalších omamných prostředků, postupně nám to bolševík trochu zdeformoval a nová doba přinesla do hospod moc televize a málo toho kafrání. Tak zpět ke kořenům. Hurá na pivo a bavte se.

Keramické trhy v pivováru

 29. května proběhnou v Kostelci nad Černými lesy již třiatřicáté keramické trhy a černokostelcký pivovár bude při tom. Nejenom s občerstvením na náměstí, ale především s otevřeným pivovarským nádvořím! Můžete se těšit na žebra, kachnu, svíčkovou, katův šleh, řízky, smažák či guláš.

Černokostelecké VYSMOLENÍ a nač se těšit?

Vážení příznivci černokosteleckého pivováru, rozhodli jsme se, že v rámci možností přeci jen jarní VYSMOLENÍ uděláme.

Černokostelecké VYSMOLENÍ bude!

Vážení příznivci černokosteleckého pivováru, rozhodli jsme se, že v rámci možností přeci jen jarní VYSMOLENÍ uděláme. Program sice nebude tak bohatý, ale tradiční bednáři budou, ukážeme Vám unikátní obří elevátor na led, provedeme Vás novou expozicí Průmyslová revoluce v českém pivovarnictví a mnoho dalšího.

Května půlení

 

Den vítězství ve výdejním okénku

 

Po prvomájovém průvodu oblehneme hospodu

Kdo si nedá Černou svini pod naší rozkvetlou pípou schovanou za výdejním okénkem, tak dozajista do roka uschne.

Kde si žížeň uhasím v aprílovém počasí? V pivováru!

 

V dubnu do plavek ještě nehubnu!

 V dubnu do plavek ještě nehubnu!

Svatotomášské okýnko

 Na svatého Bedřicha nacpu kachnu do břicha a na svatého Tomáše přežeru se guláše, bohužel stále jen z našeho okénka nebo rozvozem :(.

Kdo v únoru nepije, sotva března dožije!

 Nadcházející víkend se začínají probouzet jezevci, ale bohužel se neprobouzí naše vláda, tak Vás pozveme zatím jen k výdejnímu okénku či Vám naši krmi dovezeme.

Poslední okénkování v pivováru?

Snad se již brzy potkáme u výčepu (to je taková ta věc, která způsobuje chlapům orgasmy), tak Vás možná naposledy lákáme na dobroty z výdejního okénka či rozvoz.

Mezi burgry

Na svatého Válendýna si Vám dovolíme nabídnout pivovarské speciality či burgry, a to buď z okénka nebo až do postele! Burgry budeme podávat hovězí s ledovým salátem, rajčaty, okurkami, červenou cibulkou, dijonézou a hranolkama či kuřecí medajlónky smažené v corn flakes v bulkách s ledovým salátem, rajčaty, okurkami, dijonézou a hranolema. Klasika kachna, fógl, vejpeky, tatarák, šnycl, smažka a pivní dort.

Černá svině Vám dává křídla

Černokostelecký pivovár v prestižním časopise FORBES
 

 Děkujeme do Forbesu za pěkný článek a slibujeme, že budeme pokračovat v záchranách seč nám síly budou stačit .

Krkovičky pro pány i pro paničky

Krkovičky pro pány i pro paničky

Sobota, 30 Leden, 2021 - Neděle, 31 Leden, 2021

Jehnečí z trudomyslnosti vyléčí

 Naše jehňátka pro Vaše dychtivá volátka! Nadcházející okénkový víkend pro Vás chystáme ovečkiny! Chystáme pro Vás jehněčí kýtu na česneku s brknedlema a špenátem či jehněčí pljeskavicu s kajmakem, zeleninovým ajvarem, červenou cibulkou a brhranolema nebo pivovarská klasika  svíce, fógl, kachna, šnycl, smažka či saláty. Polévky budou rybí a gulášovka.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate