Novinky z pivováru

Novinky z pivovaru

Naše pivo i během hospodské krize v pivováru nebo až do ložnice

Pivnímu národu z černokosteleckého pivováru! Video ZDE
 

Černokostelecké pivo i během hospodské krize

Nabídka piva buď v pivováru nebo až do vobejváku!

Pivo přes ulici čili záchrana v pivní nouzi

Černokostelecký pivovár nabízí balené pivo přes ulici Po-Pá 8:00-16:00, So-Ne 10:00-16:00. Pivo v litrových petkách 10% Pochodoběžec, 12% světlý ležák Vycpaná vydra, 13% výroční speciál Míla a především naše medicinelní 13% Černá svině! Dále nabízíme pro větší žíznivce i sudové pivo 15-50 litrů včetně výčepů. Vše dokonale desinfikováno.

Mezi ušáky

 Když Vám krmi Tomáš nese, tak se Vám špek dlouho třese!

Mezi hudrovadla

 Rozumný člověk prohlídne, že venku je počasí nevlídné, a proto oslavíme březen, že za vejčep vlezem!

Bramboráky pro malý nosy i pro rypáky

 Na svatého Polykarpa, opilců je plná škarpa, protože takovej bramborák je potřeba řádně zapivnit :).

Mezi špagáty

 Již naši předci i zadci hlásali: "Kdo v únoru nepije, sotva března dožije". Tak suchý únore tůdle, vyrazíme do piváče na nůdle! Budeme podávati penne s kuřecím masem, hříbkama a smetanou či tagliatelle s vepřovou panenkou, česnekem, loupanými rajčátky a parmezánem nebo špagety se sušenými rajčaty, parmskou šunkou, rukolou a parmezánem.

Panenský víkend anóbrž to nejlepčejší z vepře

Na svatou Apolenku přijdu do piváče na panenku anóbrž pivovar uvádí gastronomickou šou: To nejlepší z vepře!

Kachny, kachny, kachny...

 Na Hromnice diety již nikdy více! Vážení přátelé ano, do plavek je ještě daleko, tak alou na kachny do piváče! Bude se podávat kachní stehno na kmíně s variací knedlů s červeným malinovým zelím a brusinkami, kachní poprsí tažené na červeném víně se švestkama a brnokama či kachní stehno na pomerančích se smetanovými špeclemi s cibulkou.

Svatopavelské hody

Na svatého Polykarpa, opilců je plná škarpa, ale hlavy nevěšte a do piváče na dobroty poběžte!

Sviňský víkend v pivováru

Na svatého Knuta bude žízeň krutá, tak se přijďte zahřát Černou sviní a zakousněte to pečenou sviní! Budeme podávat kančí plec v šípkové majdě s karlovarským knedlem, pečenou svini s brknedlema a dušeným hlávkovým zelím či guláš z divočáka s domácím špekovým knedloušem.

Jehnečí z trudomyslnosti vyléčí

Jehněčí z trudomyslnosti vyléčí

Stejky

Novoroční předsevzetí první víkend hned uletí. Tak hurá z posiloven do pivováru. Budeme podávat stejky! Nabídneme Vám stejka z jelena sika na rozmarýnu s brusinkovou majdou a čeveným vínem, flank stejk s pepřovou majdou, flákotu krkovice se sázeným vejcem na slanince či krůtí stejk na bylinkách. Pivovarská klasika fógl, šnycl, smažka, žebra, tatarák, vejpeky, guláš, saláti atd.

Vánoční hody

 Přijďte si roztáhnout bříška do piváče, bude se Vám to před svátkama hodit :).

Chrochro víkend v pivováru

 Chro-chro víkend v piváči aneb jak říká klasik: "Na každou svini se vaří voda." U nás se už dovařila, a tak Vám nabídneme prdelačku s kroupama, jitrničky, jelítka, ovarovou paletu (hlava, jazyk, srdíčka a vejmrda s hořčicí), šnycl z krkovičky, ovarové kolínko či zabíjačkový guláš (jazyk , ledvinky, srdíčka, játra, plecko, slezina a mozeček).

Mezi krkovice

 Kdo chce býti zdráv a svěží, každý den v piváč běží, tam pak polkne sviní více a k tomu flák krkovice. Budeme tentokráte podávat krkovici pečenou na Černý svini s houbovým ragú, krkovici grilovanou s vejcem a slaninou s opekama, krkovici kančí pečenou na cibuli, česneku a bylinkách s bršiškama a kedlubnovým zelím či krkovici zauzenou s pikantníma mexickejma fazolema a jalapeňos.

Sýření

Mezi bůčky a slaninu vražte skulinu a doražte na sýrové speciality, protože když na Ondřeje sněží, každý do hostince běží. Budeme podávat sýrový špíz, hermelín s tvarglem ve sladu a Černé svini, nivové hranolky zabalené v šunce či klasickej smažák. Majdy domácí tatarská, brusinková či česneková. Nebo klasika svíce, guláš, žebra, tatarák, kachna, saláti atd.

Mezi burgry

 

Sametové husy

Na svatou Alžbětu pěkně se nametu a k tomu pro samý úspěch na tento významný svátek naší sametové revoluce zopakujeme svatomartinské husy.

Mezi husy

Zmaštěný pusy budete mít od pivovarský husy, protože na svatého Martina pupek nám růst začíná a do plavek až zase za půl roku!

Mezi pupky

Sobota, 2 Listopad, 2019 - Neděle, 3 Listopad, 2019

101. výročí vzniku Československé republiky

Když se slaví republika, vzpomene se Masaryka a do krčem se utíká! My Vám v pivovaru nabídneme dobroty nejvypečenější!

Divočina v pivováru

Milé dámy, když se Vám chlap dívá na kila, tak je to kus debila! Kašlete na něj a přijďte si užít pěknou divočinu v pivováru! Budeme podávat zvěřinovou gulášovku, stejk z jelena sika na jalovci se švestkovou majdou a kroketama, kančí vejpeky na česneku, cibuli a Černé svini se zelím a bršiškama, dančí ragú s houbama a kořenovkou s opekama či zvěřinový burgr.

Mezi zámotky

Chcete si udržet čistou kuchyň? Vyprdněte se na vaření a doražte na nějakou pivovarskou specialitu, tentokráte na závitky!

Svatováclavské hody v pivováru!

Svatý Václav nám vinšuje konec léta a přináší období  neustálé nudle u nosu. Tak se přijdťe ohřát do pivováru a začít nabírat tepelné ochranné tukové polštáře.

Mezi guláše

Na svatého Matouše, každý si rád zakouše. Tentokráte si pokoušeme gulášky, a to vepřový debrecínský z krkovičky s klobáskou, hovězí tradiční pivovarský z kližky či zvěřinový kančí se smaženou cibulkou. Klasika svíce, tatarák, šnycl, smažka, fógl, vejpeky, kachna, saláti či flák krkovice. Na čepu naše desina, witbier Bílá svině a především medicinelní Černá svině! 

VYKULENÍ 2019 již tuto sobotu

Plakát letošního VYKULENÍ 2019 ZDE.
 

Políčkování

Kdo si bříško hýčká, ten papá jen líčka. Nabídneme Vám líčka hovězí na červneém víně s kořenovkou s opekačkama, líčka vepřová na cibuli, česneku a Černé svini s bílým zelím se slaninkou a B.K. či líčka telecí ve smetanové majdě s bílým vínem a tymiánem s H.K. Klasika svíce, guláš, žebra, vejpeky, smažka, šnycl, saláti, flák krkovice, tatarák atd.

Prázdniny v pivováru

Místo přeplněných pláží muži do sebe radši piva háží. A k tomu si můžete udělat dovolenou v pivováru! Nabídneme Vám gazpacho s toustem, rybí polévku se zeleninou, pljeskavici s ajvarem, kajmakem a bagetkou, kuřecí souvlaki s tzatzikama a hranolema, rybí talíř, jehněčí kýta na šoltský způsob pečená na bramborách a zelenině či klasika svíce, vejpeky, fógl, guláš, kachna, smažka, šnycl, žebra apod.

Játra, játra, játra...

 Kdo po dobré krmi pátrá, nechť vyrazí do piváče na játra! Nabídneme Vám grilovaná telecí jatýrka na cibulce, portském víně s grilovaným jablíčkem a brkroketama, kachní játra zapečená v listovém těstě se zelným salátem, smažená krůtí játra se švestkama, slaninou a brgratinkama či tresčí játra s cibulkou a pečivem.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate