MEZI KOSTI II.

Maso při kosti jest nejlepší a proto se o víkendu soustředíme na dobroty od kosti. Nebudou chybět bůčky, jehněčí žebírka, kuřecí křídýlka, prasečí ocásky, kachní stehýnka, vepřová kolínka, krůtí krky, husí hrudí, kotlety, pstruzi a bez kosti bude asi jen smažák, tatarák, žemlovka, svíčková, guláš a další klasiky. Přijďte se vykostit do pivováru. Na čepu budou piva z Černé Hory a rychnovský Habrovák.
Reportáž z černokosteleckého pivováru na rádiu Wave ZDE a ZDE
Články o dění v pivovaru v Kolínském Presu ZDE a ZDE
Článek v MF DNES z víkendu 15.-16.1. s fotkou pana spílečného ZDE
A něco z naší lednové černokostelecké drbny ZDE
Podrobná reportáž Malakina o přednáškách na Pivním infu ZDE
Článeček na lidovky.cz ZDE
 
První přednáškový cyklus co-jsme-si-zbořili je velmi úspěšně za námi a směle ku dalšímu, tentokráte veselejšímu tématu obnovených pivovarů
fotogalerii z první akce postupně doplňujeme ZDE
piště nám prosím do komentářů Vaše názory na celou akci, za jednotlivé příspěvky, rady a postřehy, děkujeme
ohlasy a fotky prvního bloku na fabriky.cz ZDE
dle ankety konané při páteční akci se naprostá většina účastníků přiklonila k pátečnímu termínu akce (možná chyběli ti, kteří v pátek nemohli?)
Velký zájem o publikaci PIVO&CUKR autorů Froněk, Jákl, Starec nás velmi potěšil, všech 150 kusů připravených pro účastníky semináře v rámci dotačního titulu Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí bylo beznadějně rozebráno a tudíž je v přípravě dotisk již v režii černokosteleckého pivováru a kniha bude nabízena k prodeji v nejbližších dnech. Ukázka z knihy ZDE.
více na www.pivovarkostelec.cz
 

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate