Půlení prázdnin jedině v pivováru
Prázdniny se chýlí v půli a tak jsme se rozhodli napíchat pro Vás nějaké špízy. Tak třebááá vepřový s cibulkou, paprikou a domácí klobáskou s opekačkama, kuřecí s žampiónama, pórkem, slaninou a bylinkovosmetanovým přelivem, sýrový z eidamu, hermoše a uzeného sýru, zvěřinový s cibulkou a domácí klobáskou, s brusinkovou omáčkou a restovaným česnekovým bramborem, drůbežojátrový na griotce s jarní cibulkou a brkaší či královský pro vícero osob z několika druhů mas, cuket, lilků, žampiónů a paprik s mixem příloh. Samozřejmě k tomu pivovarská klasika. ÍÍÍháááá.
Nadcházející gastronomické hody v pivováru budou obohaceny vyjímečným pivem z podhůří Beskyd. Na čepu bude speciální polotmavá 14% Grošák, kterou osobně přivezl pivovarník Mojmír a ověnčil jej mnohými oceněními.
Letošní Černokostelecké Vykulení (8/9/2012) ve znamení humnových sladoven a pivovarských surovin vůbec (celý článek ZDE)
Zájezdní hostinec Černokosteleckého pivováru přijme do svých řad číšníka/servírku s praxí. Informace na telefonu 774533672 nebo přímo na místě u pana správce. Přijďte do mladého perspektivního kolektivu v ryze českém podniku.
V pondělí 23/7/2012 se odebral do věčných lovišť největší pivovarský hlídač a aportér POMP. Byl s námi v pivováru od samého začátku v roce 2001 a mnohým nechtěným hostům natrhl právem zadnici. Děkume Pompido. Pivovarští....
Archimédes piká. Pascal se rozhlédne a hbitě se schová do křoví. Newton vezme klacek, do hlíny vyškrábne čtverec metr na metr a postaví se do něj. Nijak se neschovává. Archimédes dopiká, rozhlíží se kolem sebe. Samozřejmě, že ihned vidí Newtona a volá: „Deset dvacet Newton!" Newton v klidu řekne: „Tak to teda prrrr! Jeden newton na metr čtvereční je přece Pascal!"
více jen na www.pivovarkostelec.cz