Srpnové dovádění
První srpnový víkend na Vás chystáme kuřecí prsíčka v bramborovém těstíčku ložené na kysaném zelí sypané sýrem, krůtí stejk na zeleninovo-bramborovém restu, flákotu krkovice máčenou ve višňové majdě se sázeným vejcem a opekačkama, flák žlutoploutvého tuňáka na lůžku salátů s mačkaným petrželkovým bramborem, biftek odležený v kořenové zelenině s grilovaným česnekem a rozmarýnovým šťouchaným bramborem se slaninou a cibulkou a další pivovarská klasika.
"Jed jsem, sněd jsem:
kaši z rendlíka,
ucháč mlíka,
pecen chleba,
mámu - tátu,
děvečku s jetelem,
sedláka se senem,
pasáka s prasaty,
ovčáka s jehňaty -
a tebe taky ještě sním!"
Letošní Černokostelecké Vykulení ve znamení humnových sladoven a pivovarských surovin vůbec (celý článek ZDE)
Zájezdní hostinec Černokosteleckého pivováru přijme do svých řad číšníka/servírku s praxí. Informace na telefonu 774533672 nebo přímo na místě u pana správce. Přijďte do mladého perspektivního kolektivu v ryze českém podniku.
Černá neděle. Dne 29/7/2012 došlo shodou mnoha nešťastných náhod k výpadku naší doufáme "výtečné" kuchyně. Začalo to několika technickými poruchami završenými vyhořelým chladícím boxem a na tuto situaci nedokázala naše nová kuchařská parta dostatečně rychle reagovat. Následkem byly ne zcela stoprocentní služby z naší strany. Sypeme si popel na hlavy, víme o naší chybě, která se nebude opakovat, jestli se to dotklo i Vás, tak nám prosím dejte informaci na spravce@pivovarkostelec.cz a vězte, že občas není pro samé lejno kam šlápnout. Děkujeme za pochopení. Pivovarští.
Leží matfyzák v posteli a miluje se se svou dívkou. Právě se oba blíží vrcholu, když se on zeptá: „Miláčku, myslíš na to co já?” Dívka odpoví: „Ano, ano!” „A kolik ti to tedy vyšlo?“
více jenom na www.pivovarkostelec.cz