Mezi roštěnky

Máme tu březen, konečně se nám ty roštěnky kolem nás zase začnou trochu odhalovat, a my se v pivováru také podíváme roštěnkám pod pokličku. Takže pro Vás chystáme ptáčka jarabáčka z roštěnky se slaninkou, vajíčkem, klobáskou a okurkou, vídeňskou roštěnou s mačkaným bramborem a smaženými cibulovými kroužky, roštěnou na slanině s rýží, česnekový řízek z roštěné s brsalátem, stejk z roštěné s opékačkama a dále samozřejmě kolena, žebra, guláše, svíčkové, tataráky, tvargle, krůty, křídla atd.
 
Zájezdní hostinec Černokosteleckého pivováru obhájil prvenství
Zájezdní hostinec Černokosteleckého pivovaru převzal dne 28/2/2013 cenu České a moravské pivovarnické akademie za nejlepší pivní bar a restauraci. Diplom ZDE, foto z předání ceny ZDE. Děkujeme a nepolevujeme.
 
Kulturní pivovarský kalendář
16.3. EMMA band a Medvěd 009
18.5. II. Černokostelecké vysmolení
25.5. Keramické trhy, farmářské trhy, Jiří Holoubek Trio
10.8. Aleš Brichta
6.9.   BRUTUS
14.9. X. Černokostelecké vykulení
 
Vysmolení, nad něj není
Dne 18/5/2013 proběhne druhý ročník Černokosteleckého vysmolení. Jedná se o jarní paralelu tradičního podzimního Černokosteleckého vykulení, které se svým bohatým řemeslným programem zaměřeným na bednářské řemeslo zařadilo mezi přední pivovarské trachtace. Taktéž vysmolení konané v unikátních prostorách velmi intaktně dochovaného a postupně rekonstruovaného pivovaru v Kostelci nad Černými lesy nabídne především řemeslný program zaměřený na bednářské řemeslo. Jak již je však ze samotného názvu akce zřejmé bednáři zaměří svůj um na smolení dřevěných transportních sudů. Krom vysmolování, které bude možno sledovat po celý den, budete moci pivo z čerstvě vysmolených sudů okoštovat, budete moci obdivovat mnohá další řemesla či autoveterány. Na tuto akci budou speciálně navařena čtyři piva, tradiční světlá desítka ve Varnsdorfu, ležák v Kounicích a dva nakuřované speciály v minipivovaru Parník Přerov. Nakuřovaná piva s totožnou recepturou se budou lišit použitým nakuřovaným sladem a to buď nakuřováním na buku či na rašelině. Ke všem pivům bude sběratelský materiál a budou na čepu pouze na této akci. Nebude chybět ani odborný program, v rámci kterého si budete moci poslechnout příběhy z průzkumů starých pivovarů (Pavel Jákl, Milan Starec, Martin Vonka, Jan Pechánek, Luděk Gasseldorfer a další). Nebudou chybět prohlídky stále se rozrůstajícího pivovarského muzea a o jídlo opravdu nebude nouze. Další info v nejbližší době.
 
...k čemu slouží kyselé odpovědi?
K neutralizaci zásadních otázek.

Pozdě večer, žena se vrací parkem domů. Najednou slyší: „Stůj!“ Zastaví se. „Lehni!“ S hrůzou uposlechne. „Plaz!“ Kousek popoleze. V tom soucitný hlas nad ní říká: „Paní, vám je špatně? Cvičím tu psa a vidím vás na zemi“

Statistika:
1. než se jídlo dostane z pusy do žaludku,trvá to 7 vteřin
2. lidský vlas udrží 3 kg
3. mužský penis je stejně dlouhý jako délka jeho palce krát 3
4. ženské srdce bije rychleji než mužské
5. na jednom chodidle máme víc než miliardu bakterií
6. používáme 300 svalu,jen abychom udrželi balanc
7. stehenní kost je tvrdá jako cement
8. každá žena si tento článek přečte za 40 vteřin, zatímco muž se zasekne u bodu č. 3 a začne si měřit svuj palec.
 
 
více jedině a pouze na www.pivovarkostelec.cz
 

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate