Zase pivóóó

První aprílový víkend s pivem, o pivu, v pivu, jak jinak v pivováru, že? A to s pivními specialitami! Připravujemu kupříkladu pivovarský tokáň, roštěnky marinované v démonu, krkovice v majdě z pivního sýru, kuřecí prsíčka v medovém pivu a česneku, prasátkova kolínka na pivu, dietní žebírka na granátovém pivu, sladovnický gulášek, pivovarská bašta, pačesovo vuřty na pivu, loštické tvargle v pivním těstíčku s čerstvou cibulkou a další pivní vychytávky.
 
O víkendu narazíme přerovskýho negra, tmavé nefiltrované žitné pivo z lodního minipivovaru Parník. Je to fakt tekutá tma!
 
Dne 18/5/2013 proběhne druhý ročník Černokosteleckého vysmolení, detaily a harmonogram přineseme příští týden. 
 
Rozhodli jsme se, že Vám ukážeme co všechno dokáží naši umělečtí kuchaři. Kdo má odvahu, nechť se podívá na mistrovskou obloženou mísu - foto ZDE.
 
Přijedou manželé z dovolené a zjistí, že jim mluvící papoušek protelefonoval 10tisíc. Za trest ho přibijí za křídla na zeď. Jak tak visí, dívá se na druhou stranu a tam visí Ježíš na kříži a tak se ho zeptá: "Hej INRI jak dlouho tu visíš?" Ježíš zvedne hlavu a tichým hlasem odpoví: "2000 let." Papoušek se vyděsí: "Pičo kam jsi volal?!"
 
Přijde montér na jednotku intenzivní péče, chvíli si prohlíží pacienty, všichni na přístrojích, a pak povídá: "Pořádně se nadechněte, budu měnit pojistky.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate