Masopustní vepřové hody
Když na Masopusta udeří mrazy z hospody se hosti sotva plazí a než nám začne půst, tak nám z vepříka musí špek narůst! Budeme podávat flák krkovice s čerstvým křenem a volským okem, pečené přední kolínko s vejmrdou, vejpečky, špalek panenky plněný čedarem, žebírka na Černé svini, debrecínský guláš, smažený kotlet v černosladový krustě či pivovarskou baštu. Nebo klasika svíce, fógl, saláty, kuře, tatarák či pupek. Narazíme si k tomu Vycpanou vydru, Černou svini a masopustní speciál!
Pro Vaše oči a chutě připravujeme zcela nový stálý jídelní lístek. Jukněte na fotečky z příprav. Máte se opravdu nač těšit!!! Fotky ZDE, ZDE, ZDE, ZDE, ZDE, ZDE, ZDE, ZDE či ZDE. Již brzy...
Letošní termínovka
17/3 - Sedmnácté výročí pivováru aneb den otevřených dveří
5/5 - Černokostelecká desítka
19/5 - IIIIIII. Vysmolení
7/7 - Koloběh smíšených dvojic
4/8 - Memoriál Vladimíra Černohorského aneb štafeta Únětice-Kostelec
8/9 - XIIIII. Vykulení
29/9 - Pochodoběh
10/11 - Černokostelecká dvanáctka
A po Masopustu rozhodně řekněte alkoholu své NE! Nebojte, stejně se ukáže, že je alkohol dočista hluchej!
více jedině na www.pivovarkostelec.cz nebo www.facebook.com/pivovarkostelec