Ve stínu monarchie
Než nám propuknou sté oslavy vzniku samostatného Československa, tak si Vás dovolujeme pozvat na krmi rakousko-uherské monarchie. Polévka je grunt a takový hustý eintopf nasytí i otesany. Silný vývar z kostí bude plný masa, jater, cibulky, morku, zeleniny a brambor. Poté nabídneme Mamaligu - kukuřičná kaše sypaná slaným sýrem s uzenými žebírky z domácího bůčku, lovecký závin z jater, masa, žemle, vína, morku a koření či slepici v černé povidlové majdě s kořenovkou, slaninkou a komisárkem. Nebo pivovarská klasika žebra, guláš, tatarák, šnycl, fógl, svíce, smažák, saláty, pupek atd. Na čepu bude naše výčepní světlá Dešťovka, letní ejl Vápenka, witbier Bílá svině či tmavá medicinelní Černá svině. A nezapomeňte, že na Mezinárodní den bez aut se chodí do hospody pěšky!