Mezi BURGRY
Svatý Hilarius má vkus, tak Vás nabádá do piváče na kus a k tomu burgra zkus! Bude se podávat hovězí burgr s pikantní majdou, okurkou, rajčetem, sázeným vejcem a čedarem či zvěřinový burgr s restovanejma hříbkama, cibulí, brusinkovou majdou a červeným vínem nebo kuřecí burgr s rajčatama, restovanou paprikou, hořčičným dresinkem a cibulí anebo sendvič z kachních prsou se smetanovým dipem z modrého sýra a jarní cibulkou. K burgrům samozřejmě vitamin H jako hranolky. A aby nebylo Ameriky málo, tak specialitou budiž obří hotdog čili bílá grilovací klobáska v bagetě s kysaným zelím, cibulí a křenem. Klasika svíce, guláš, tatarák, žebra, kachna, šnycl, smažka, pupek, fógl, saláty atd. Na čepu naše Vycpaná vydra či medicinelní Černá svině! A víte, že je podprsenka vyloženě demokratické oblečení? Podporuje malé, posiluje velké a masy drží pospolu.
A letošní novinka - víkendové speciality budou na jídelníčku již od pátku!