Sýření

V den Horské služby splníme vaše tužby! Budeme totiž podávat sýrové speciality. Nabídneme Vám hermelín plněný syrečkem obalený v ječném sladu, salát s ovčím sýrem a brusinkami, halloumi z grilu s bazalkočesenkovým přelivem či tradiční smažák. Pro odpůrce sýření svíce, guláš, žebra, tatarák, kachna, fógl, šnycl, vejpeky či flák krkovice s fazolkama. Na čepu naše Vycpaná vydra, Černá svině a vídeňský speciál Míla.  Vybrané speciality již od pátečního večera.
 
Dne 17. března v pořadu Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli byla reportáž z černokosteleckého pivováru a náš emeritní bednář Láďa. Bednařina začíná ve 20:50! Jukněte ZDE. Jana o nás napsala pěknej článek na netu ZDE, díky. Dále na idnesu vyšel článek ZDE a v Kolínském deníku ZDE.
 
Putování za Černou sviní aneb zevrubná odborná a důvtipná prohlídka černokosteleckého pivováru. Více info ZDE.
 
V černokosteleckém pivováru se natáčela tradiční zabíjačka pro MasterChef. Jukněte do archivu na Novu. Upoutávky ZDE a ZDE. Celý pořad ZDE a ZDE něco ze zákulisí, začíná na 21 minutě.
 
A víte jak se nazývá nemanželský potomek krávy? No přece levobůček!
 
více jedině na www.pivovarkostelec.cz nebo www.facebook.com/pivovarkostelec
 
 

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate