Velikonoce v pivováru
Prší-li o velikonočním Hodu, nevynechám jedinou hospodu. Tak přibrzděte na sváteční speciality v pivováru! Nabídneme Vám staročeské kyselo, králičí stehno s kaštanovou nádivkou, kedlubnovým zelím a b.k., jehněčí kolínko pečené na tymiánu a rozmarýnu s řezem nádivky a bramborovým pyré či roládu z vykoštěných krůtích stehen plněnou žemlovou nádivkou s uzeninou, vejci a bylinkami s libečkovými brambory. Nebo pivovarská klasika svíce, guláš, šnycl, smažka, salát, tatarák, fógl, flák krkovice či vejpečky. Na čepu bude náš 11% světlý jednosladový ležák JIRKA, 12% světlý ležák VYCPANÁ VYDRA, 13% tmavá medicinelní ČENRÁ SVINĚ, 13% vídeňský speciál MÍLA či jarní zelené pivo z Primátora. A nezapomeňte, že v sobotu bude Mezinárodní den marihuany! Že bychom podávali pivo s brčkem?