Mezi burgry

 
Listopadové deště, zůstanu v hospodě ještě. Zakousneme to tentokráte burgrama! Nabídneme Vám hovězí burgr s pikantní majdou, slaninkou, vejcem, čedarem, okurkou, burgr z trhané husičky s meruňkovo-zázvorovou majdou s červenou cibulkou nebo jelení burgr s brusinkovou omatlávkou, slaninou, okurkou či vegoš burgroš se smaženým hermošem, bylinkovou omajdou a žampachama. Ke všem burgrům podáváme stejkový hranole. Klasika guláš, šnycl, žebra, tatarák, flák krkovice, smažka, svíce, saláti, fógl, vejpeky atd. Na čepu naše Vycpaná vydra a medicinelní Černá svině.
 
 
Černokostelecký pivovár připravuje zcela novou expozici humnového sladování, tak Vás necháme alespoň trochu přivonět. První várka snímků ze sladovnického provozu vznikala v Benešově a humno na sedláčku přeorává náš emeritní pivovarník Míla. Fotografie: Kamil Rawdinger, režie: Tomáš Vodochodský, účinkující: naše chasa. Projekt je podpořen Ministersvem kultury. Další detaily Vám prozradíme již brzy.
 
 
A kdyže jsou nyní ty hony, tak jestli víte jaký je rozdíl mezi mladým a starým myslivcem? Mladý myslivec má v posteli zajíce a starý myslivec má v posteli bažanta.
 
 
více jedině na www.pivovarkostelec.cz nebo www.facebook.com/pivovarkostelec

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate