Když nemůžeme k moři, tak můžeme do pivováru!

Datum akce: 
Sobota, 30 Květen, 2020 (Celý den) - Neděle, 31 Květen, 2020 (Celý den)

Dost bylo gaučingu, už se může do hospod, tak alou za svejma vejčepníma. Je třeba se propivňovat. A když už asi nikdo nepojede k moři, tak pojede moře do pivováru. O víkendu se totiž budou podávat přímořské speciality jako PLJESKAVICA z jehněčího, hovězího a vepřového masa s ajvarem, kajmakem a bramborovými hranolky, CELÁ PRAŽMA plněná variací čerstvých bylinek podávaná s grilovanou zeleninou a bagetkou či RAŽNIČI z vepřové panenky, kuřecích stehenců, domácí klobásky, slaniny, cibule a papriky s bramborem pečeným v alobalu a přelitým bylinkovo-česnekovým máslem. Pivovarská klasika roštěnka, tatarák, kachna, svíce, žebra, fógl, guláš, šnycl, vejpeky, smažka či saláti. Na čepu naše Vycpaná vydra či medicinelní Černá svině. Velký výběr piv v PET lahvích. 
A jak si pánové po domácím vězení zkontrolovat zdravotní stav? Jděte se vyčůrat na zahradu a pokud se shromáždí mravenci, tak máte cukrovku, pokud si močíte na nohy, tak je v řiti prostata, když to voní jako gril, tak máte vysokej cholesterol, když vás u toho bolí zápěstí, tak artritida, pokud se vrácíte na gauč s bimbasem mimo kalhoty, tak je to Alzheimer a příznaky Parkinsona každej zná.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy

Nepřehlédněte

EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate