Mezi burgry
Na svatého Válendýna si Vám dovolíme nabídnout pivovarské speciality či burgry, a to buď z okénka nebo až do postele! Burgry budeme podávat hovězí s ledovým salátem, rajčaty, okurkami, červenou cibulkou, dijonézou a hranolkama či kuřecí medajlónky smažené v corn flakes v bulkách s ledovým salátem, rajčaty, okurkami, dijonézou a hranolema. Klasika kachna, fógl, vejpeky, tatarák, šnycl, smažka a pivní dort. Na dlouhé únorové mrazivé večery doporučujeme medicinelní Černou svini, kudy teče, tudy hřeje, dále nabízíme náš světlý tělnatý ležák Vycpaná vydra a tekutou tmu Portera. Od sousedů pak piva dobrušská, českobrodská, kounická či varnsdorfská.
Černokostelecký pivovár v prestižním časopise FORBES
Děkujeme do Forbesu za pěkný článek a slibujeme, že budeme pokračovat v záchranách seč nám síly budou stačit .
https://forbes.cz/podivni-nadsenci-psalo-se-o-nich-kdysi.../
A nezapomínejte, že smát se pánům, kteří mají problémy s erekcí je dost pokleslý humor. Více jedině na www.pivovarkostelec.cz nebo www.facebook.com/pivovarkostelec.