Mezi sýry
Když skončí září, tak se na Vás výčepák pěkně tváří! Šup do hospody! Tentokráte Vám nabídneme sýrové speciality, a to variaci smažených sýrů (uzeňák, hermoš a niva) či hermelín obalený ve sladu nebo tvargle v pivním těstíčku se slaninkou anebo snad klasický smažák. Pivovarská klasika hovězí Blade steak, žebra na černé svini, tatarák, kachna na kmíně, svíce, pivovarský hovězí guláš, ptáček jarabáček španěláček, kuřecí medajle na salátu, vejpeky či smažený vepřévý kotlet s domácím brsalátem. Na čepu černokostelecká piva doporučovaná pěti ze čtyř lékařů!
Sestřička na psychiatrii: Pane doktore, co mám dělat s pacošem, který si myslí, že je vlk? Hlavně mu neprozraďte, že jste babička!
více jedině na www.pivovarkostelec.cz nebo facebook.com/pivovarkostelec